09.05.2017
    BİR TEOG BİRİNCİSİDE ÇAYIRALANDAN

İlçemiz öğrencilerinden Murat Kayıhan, TEOG Sınavında 120 sorudan tamamına doğru cevap vererek Türkiye birincileri arasında yer aldı

Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu öğrencisi Murat KAYIHAN 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan TEOG sınavında Türkiye birincisi oldu.

Elçi köyünden taşımalı gelip giden Murat KAYIHAN 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak tam puan alıp Türkiye birincileri arasına katıldı.

Yozgat’a,  Çayıralan'a, Elçi köyüne ve Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu'na gurur yaşatan Murat KAYIHAN, bu başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu ve ailesinin her zaman yanında olduğunu söyledi.

TEOG BİRİNCİSİ MURAT KAYIHAN’A KAYMAKAM ŞAHİN DEMİR TARAFINDAN BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLDİ

TEOG Sınavında elde ettiği başarı ile hepimizi gururlandıran Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu öğrencisi Murat Kayıhan’a, İlçe Kaymakamımız Şahin Demir tarafından bilgisayar hediye edildi.

Necip Fazıl Kısakürek’i anma etkinlikleri kapsamında Çayıralan Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Murat Kayıhan, ilçe kaymakamı tarafından ödüle layık görülürken, Kaymakam Demir’in o gün ilçe dışında programı olması sebebiyle ödülünü Kaymakamlık adına Yazı İşleri Müdürü Halil İbrahim Gürkan tarafından öğrencim Murat Kayıhan’a verdi.

TEOG Sınavında Bu büyük başarıya imza atan  Şehit Yarbay Yusuf Turgut Orta okulu'nun OKUL MÜDÜRÜ ÖMER EKER tüm öğretmenlerini kutluyoruz..