17.03.2017
    Çayıralan Belediyesi Yol Süpürme Aracını teslim aldı
    Çayıralan Belediyesi; Türkiye Belediyeler Birliği'ne yaptığı projeyle hibe olarak tam donanımlı Yol Süpürme Aracını Geçtiğimiz Cuma günü teslim aldı.

Bu zamana kadar Çayıralan ilçe merkezi  cadde ve sokakların temizliği belediye işçileri tarafından yapılmaktayken, artık ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokakların temizliği yeni alınan bu araçla yapılabilecek.  Hibe olarak teslim alınan Yol Süpürme Aracı,  yolların süpürmesini yaparken, araç üzerinde kurulan tertibatla süpürdüğü pisliği vakkum sayesinde kendi haznesinde toplayıp,  istenilen yere boşaltma imkanına sahip. Ayrıca araç üzerinde park ve bahçelerin temizliği için uzayabilen vakkum hortumlu tertibatı sayesinde park ve bahçelerdeki yaprakları da temizleyebilecek.

Çayıralan Belediye Binası önünde aracı teslim alırken  gazetemize açıklamada bulunan ve beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Arif Akpınar, Belediye Meclis Üyeleri Ömer Osman Bekyürek ve Hasan İleri ile araç önünde hatıra resmi çektiren Çayıralan Belediye Başkanı Av. Zafer Yücel; “ilçemizin acil ihtiyaçlarından biri olan Yol Süpürme Aracını teslim almış bulunmaktayız” diyerek  “Belediye imkanları ile alamayacağımız bir araç. Araç üzerinde tam donanımıyla üstün özelliklere sahip 0 KM. Yol süpürme esnasında tozlanmayı önlemek için araç içinde emiş yaparken aynı zamanda nemlendirme de düşünülmüş olup, çevreye karşı herhangi bir rahatsızlığı olmayacak. Halkımızın hizmetinde kullanılmak üzere gönderilen bu araç sayesinde belediye işçilerimizin eliyle yürütülen temizlik hizmetini daha profosyonelce ve daha  az iş gücü ile yapabileceğiz.  Yol Süpürme Aracını belediyemize kazandıran başta Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ Bey olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliğine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Bey'e,  ve rahatsızlığı nedeniyle şu an aramızda bulunamayan başkanımız Yasin Şahiner'e teşekkür ediyorum” dedi.