25.01.2016 20:42:42
    Çayıralanda karla mücadele devam ediyor
    Günlerdir devam eden aralıksız kar yağışı ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Ilçe merkezinde kar kalınlığı 15-20 cm ulaşırken, orman köylerinde kar kalınlığı bazı bölgelerde 40-50 cmyi buldu.

Ilçede belediye araç ve ekipleri aralıksız çalışırken, cadde ve sokakların temizliği yapıldı. İşkur işçileri tarafından ise kaldırımlar ve cadde sokaklar temizlendi. Köylerde ise Özel İdare ekiplerince 1 adet Greyder ve 2 adet kepçe ile kar temizleme çalışmaları aralıksız devam etti.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı itibariyle kapalı köy yolu olmadığını gazetemize aktaran İl Genel Meclis Üyesi Abdulbaki Karataş iki gündür devam eden kar yağışı nedeniyle köy yollarımız kapanmıştı. Özel idare ekiplerinin yaptığı aralıksız çalışma neticesinde kapalı köy yolumuz kalmamıştır. Öncelik olarak köy yollarının tamamının açılması ardından köy içi açma çalışmalarına başlıyoruz. Köylülerimizi mağdur etmeden gerekirse ekiplerimiz 24 saat karla mücadele etmekteler. Grup yollarımızın açılması tamamlandıktan sonra köy içleriyle birlikte köy dışında ahır, besi damı gibi yerler de insanları mağdur etmeden kapanan yolları Özel İdare Ekiplerimiz açmaktadırlar dedi.