28.01.2017
    CHP İlçe Başkanlığından ücretsiz göz muayenesi
    Ankara’da özel bir hastane ile anlaşan CHP Çayıralan İlçe Teşkilatı, isteyen vatandaşları hiç bir masraf
    talep etmeden günü birlik tedavi amaçlı Ankara’ya götürüp tedavi sonrası tekrar ilçeye getiriyor.
    CHP Çayıralan İlçe Örgütü, sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında ilçede göz muayenesi olmak isteyen bütün vatandaşları Ankara’da özel bir hastaneye günü birlik götürerek tedavi ve muayenelerini yaptırıyor.
    CHP Yozgat İl Başkanlığı ile koordineli yürütülen göz muayene ve tedavisinde hastalardan hiç bir ücret talep edilmeden ilçe örgütünden gönüllü bağışçıların destekleri ile araç ve yemek masrafları yine ilçe örgütünce karşılanıyor.
    Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Çayıralan CHP İlçe Başkanı Mutullah Üstün; “CHP Çayıralan İlçe Başkanlığımız, kendi maddi olanakları çerçevesinde zaman zaman ilçemizde sosyal etkinlik ve faaliyetler yürütmektedir” diyerek açıklamasına şöyle devam etti: “Bu doğrultuda Kasım 2016 tarihli ilçe Başkanlığımızın aylık istişare toplantımızda, göz sağlığını aramızda tartışarak, bu konuda halkımıza hizmet verebileceğimiz konusunda hem fikir olduk. Yozgat İl Başkanlığımızın ve Kadın Kolları Başkanlığımızın da gayret ve çabalarıyla Ankara ilinde özel bir göz hastanesi ile irtibata geçtik. Çalışma ve programlarımızı yaparak ilçemiz CHP Kadın Kollarından sorumlu Gülten Codar Bulud, kadın kolları başkanı Nihal Gülcan Dağ’ın gayret ve çalışmaları ile partili ayrımı yapmaksızın, göz rahatsızlığı bulunup ta tedavi ettiremeyen vatandaşlarımızı tespit ederek, günü birlik olarak kendilerini Ankara ilinde özel bir göz hastanesinde göz tedavilerini yaptıracağımızı, kendilerinin herhangi bir ücret ödemeyeceğini, hatta ulaşım ve diğer masraflarının da CHP İlçe Başkanlığımız tarafından karşılanacağını kendilerine açık açık izah ederek, çalışmalarımızı tamamlayarak ilk 15 kişilik kafilemizi Nihal hanım, Gülten hanım ve meclis üyemiz Muzaffer Aktaş’ın refakatinde gönderdik. Aynı gün saat 21 sıralarında ilçemize dönüş yapıldı. Hiç bir ücret ödemeden tedavileri yaptırılıp dönüş yapan bu vatandaşlarımızın memnuniyetlirini belirtir sözcükleri bizler için yeterli oldu” dedi.
    Yine 15 kişilik bir grubun hazır olduğunu  aktaran ilçe başkanı Üstün; “önümüzdeki günlerde bu insanlarımız yine Ankara’ya gönderilip tedavileri sağlanacaktır. Talep olduğu sürece de bu program koordineli şekilde sürecektir. Katılmak isteyen partili, partisiz bütün vatandaşlarımızın belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız veya ilçe örgütümüzle irtibata geçmesi yeterlidir” dedi.
    kaynak:Çayıralanhaber.com