12.12.2015 13:50:10
    CHP ilçe kongresi yapıldı
    Kongrede bir konuşma yapan CHP Çayıralan İlçe Başkanı Mutullah Üstün; geniş katılımlı bir kongre yaptıklarını belirterek. “Ülkenin bu karanlık döneminde Cumhuriyet Halk Partisi’ne daha çok ihtiyaç vardır.Bu dönemde partimizi bir adım daha ileriye götürebilmek adına yapacağız kongrede CHP olarak, tek vücut ve tek yürek çıkacağımıza eminim.

Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisinde uzun yıllar yönetim kurulu üyeliği, belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundum. 2012 yılında bana ilçe başkanlığı görevini layık gören üyelerimize ve partililerimize teşekkür ederim. Benim için Cumhuriyet Halk Partisinin hangi kademesinde olursa olsun, görev almak bir onurdur dedi.

Daha çok çalışmamız lazım diyen Üstün Önümüzdeki dönemde yeniden bir yapılanmaya gidilerek Cumhuriyet Halk Partisi;nin hedefini yeniden yerel iktidarı almak ve nüfus kaybeden Çayıralan’ımıza yeniden hizmet etmek istiyoruz. 2019 yılında yapılacak yem yerel seçim, hem de genel seçimde daha çok çalışarak hedeflerimize partimiz olarak ulaşacağımıza eminim dedi.

Şölen havasında gerçekleşen Çayıralan CHP ilçe kongresi sonuçları:
    İlçe başkanı Mutullah Üstün

Yönetim Kurulu Üyeleri: Gülten Codar Bulut, Yasemin Şen, Cengiz Kızıltekin, Fahrettin Ekin, Ali Azimetli, Sedat Mert, İbrahim Yaşar, Ercan Aktaş, Osman Kılıçer, Volkan Çakar,
    Gençlik kolları Başkanı: Mustafa Yaşar,
    Kadın kolları Başkanı Nihal Gürcan Dağ