20.02.2017
    HABİP AĞABİMİZİ KAYBETTİK
    Derneğimiz kurucularından Habip Orak ağabimiz hakka yürüdü.Kayseride çalışan bir grup arkadaşımızla 2009 yılında Kayseri ve Köyleri Eğitim Kültür Yardımlaşma derneğinin kuruluşunda ve ilk yönetiminde görev alan Habip Orak ağabimiz son iki yıldır yakalandığı rahatsızlık sebebiyle sürekli tedavi görüyordu.
    Dernek çalışmalarımıza gelemesede manen desteğini sürdüren ağabimiin rahatsızlığı son aylarda artınca hastahane de tedavilerine devam etmiştir.
    18 Şubat akşamı 21.30 sularında hakka yürüyen ağabimizin cenazesi,ertesi günü kayseri Hunat Camiinde kılınan öğle namazına müteakip Kayseri Asri mezarlığında toprağa verilmiştir.Cenazeye Çayıralan Belediye Başkanı Sayın Yasin Şahiner, Talas eski belediye başkanı Rıfaattin Şahin,Kayseri barosu avukatları,rahmetli Orak'ın iş arkadaşları ile Kayseride yaşayan pekçok Çayıralanlı hemşerimiz katılmıştır.
    Merhum Habip Orak ağabimize Allahtan rahmet,kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz...