07.03.2016 17:24:25
    lçemizin başarılı öğrencilerini Kayseride ağırladık
    Geçen haftalarda ilçemiz Kaymakamı Sayın Ömer Faruk YÜCEyi ziyaretimizde gündeme gelen,başarılı öğrencilerin Kayseri seyahatinin ilki, 5 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleşti.İlçemiz merkez orta dereceli okulları ile beldelerimizin orta okullarında okuyan ve okullarında başarılı olmuş otuz beş öğrenci Kayseri'ye gelerek derneğimizin misafiri oldu.

Dernek yönetimi,misafirimiz olan öğrencilere Karayolları Sosyal tesislerinde kahvaltı ikam edip,ilimizde Selçuklu döneminin en önemli eserlerinin sergilendiği SELÇUKLU MÜZEsi ile İç Anadolunun en güzel eserlerinin sergilendiği ARKEOLOJİ MÜZESİ gezdirildi.Misafir grupla Erciyese gidilerek ERCİYES KAYAK ve KIŞ SPORLARI MERKEZİ gezdirildi.Derneğimiz,misafir öğrencilere kızak kiralayarak hepsinin pistte doyasıya kaymaları sağlandı.Sonrada Erciyesin meşhur sucuk-ekmek ile karınlarını doyuran misafirlerimiz akşam saatlerinde ilçemize uğurlandı.

Bu gezide,emeklerini esirgemeyen ilçemiz kaymakamı Sayın Ömer Faruk YÜCEye,İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Yasin ŞAHİNERe,İlçemiz Milli Eğitim Müdürü sayın Murat OĞUZa,Şehit Yarbay Yusuf Turgut Orta Okulu Rehberlik öğretmeni Özge Özdemir ve eşi Menteşe Köyü Mustafa Öztürk Orta Okulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Emre Özdemire,öğrencileritaşıyan BİZİM TUR KOOPERATİFİNE teşekkür ederiz..