19.08.2015 23:25:20
    İlçemizin yeni kaymakamı görevine başladı
    Çayıralan Kaymakamı Adem Başoğlunun Adana İli Tufanbeyli ilçesine atanmasıyla boşalan Çayıralan Kaymakamlığına atanan Ömer Faruk Yüce görevine başladı.

2005 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Kaymakam Yüce AA muhabirine yaptığı açıklamada İki yıla yakın üniversite öğrenciliği esnasında kısmi zamanlı olarak çalıştığı grup şirketlerde, serbest muhasebeci mali müşavirlik stajını da başlatmak suretiyle, muhasebe departman sorumlusu olarak çalıştığını, 2007 yılında Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda müfettiş yardımcısı olarak memuriyet hayatına başladığını ve 2010/645 sayılı müşterek kararname ile Bakanlık Müfettişliğine atanıp çalıştığı kurumlar hakkında bilgi verdi.

2011 yılında girmiş olduğu İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Eskişehir Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap eden Kaymakam Yüce daha sonra sırasıyla Eskişehir il stajı, Kocaeli teftiş stajı, Söğüt ve Yalvaç ilçelerinde kaymakam refikliği stajını tamamladı. Yozgat ili Yenifakılı ilçesinde ve Eskişehir ili İnönü ilçesinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulunan Yüce ; 2012-2013 yılında yurtdışı stajı için gönderildiği İngiltere'de yüksek lisans eğitimini Porsmouth Üniversitesi'nde “A Comparative Study on Legal And Institutional Frameworks Relating to Public Private Partnerships in the Uk and Turkey” konulu teziyle tamamladı. 28 Haziran 2015 tarih ve 2015/398 sayılı müşterek kararname ile Çayıralan Kaymakamlığına atanan Yüce evli ve iki çocuk sahibi olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir