05.04.2016 00:12:22
    Yanlışlıkla Kendini Vurdu
    İlçeye bağlı Çokradan köyünde ikamet eden Erdal Esenyel, iddialara göre, 4 yaşında torununu alarak traktörle Karagüney mevkindeki tarlasına gitti. Biçerdöverle tarlasındaki buğdayı hasat ettireceği öğrenilen Esenyel, burada beklerken kontrol etmek için belinden çıkardığı silahın ateş alması sonucu başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesini duyarak toplananların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, silah sesinden korktuğu için kendini traktör kabinine kilitleyen Erdal Esenyelin 4 yaşındaki torununu, traktörün camını kırarak çıkardı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Esenyelin cenazesi, Çayıralan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Başlatılan soruşturma sürüyor.